Jack Gillissen

sport- en ontspanningsmassage

Welkom

Welkom bij de praktijk voor Sport- en Ontspanningsmassage “Jack Gillissen”. Ik zal even wat meer over mezelf vertellen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in sport. Van huis uit ben ik een voetballer. Tot ongeveer 25 jaar geleden was ik actief als speler op het veld. Tot mijn knie een geluid maakte dat ik nog nooit gehoord had. Dat was meteen het einde van mijn "voetbalcarrière". U mag best weten dat ik daar menig traantje om gelaten heb. Gelukkig haal ik nu mijn plezier uit het hardlopen en mountainbiken maar wel op bescheiden niveau. 

Iedereen die sport raakt wel eens geblesseerd en wil het liefst, tegen beter weten in, de volgende dag weer sporten. Uit eigen ervaring weet ik dat het frustrerend is als dat niet lukt. Hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt in het ontstaan en de behandeling van blessures en misschien nog wel belangrijker, hoe voorkom je ze. Sinds juni 2015 ben ik in het bezit van het diploma Sportmasseur van het Nederlands Genootschap van Sportmasseurs (NGS). Mijn doel is om u met massages maar o.a. ook met voedings-en trainingsadviezen blessurevrij van uw sport te laten genieten. 

Overbelasting van spieren ligt aan de basis van veel sportblessures. Deze overbelasting komt ook in het dagelijks leven veel voor. Vooral bij staande beroepen (bv. winkelpersoneel), zittende beroepen (kantoorfuncties) of zwaar lichamelijke beroepen (bv. bouwvakkers).  Niet-sporters kunnen dan ook prima bij mij terecht voor een behandeling. Zonder behandeling leidt overbelasting vaak tot (chronische) blessures en zie daar nog maar eens van af te komen. Dat is een langdurig en kostbaar proces. Ook hier geldt “voorkomen is beter dan genezen”. Maar als u gewoon van een ontspannende massage of hotstone massage wilt genieten, bent u mij bij ook aan het goede adres.