Jack Gillissen

sport- en ontspanningsmassage

Praktijk

Ik heb mijn praktijk aan huis. Die is ingericht voor een professionele behandeling. 

Huisregels

1. Ethiek en hygiëne staan bij mij voorop. Dat verwacht ik ook van u. In verband met de hygiëne worden de (bad)lakens na elke behandeling verschoond. Uiteraard mag u ook uw eigen badlaken meebrengen.

2. Uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

3. Voor aanvang van de eerste sportmassagebehandeling wordt altijd een anamnese (intakegesprek) en een algemene inspectie van het lichaam gehouden met betrekking tot uw gezondheid en uw medische verleden bijv. eerdere blessures.

4. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.

5. Bent u al onder behandeling van een arts, therapeut of een specialist dan kan ik u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.

6. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist, dient u voor aanvang van de massage mee te delen. Aanpassing van de behandeling hierop kan noodzakelijk zijn.

7. Jack Gillissen Sport- en ontspanningsmassage is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

8. Gebruik van mobiele telefoons is in de behandelruimte niet toegestaan.

9. Natuurlijk kunt u afspraken annuleren maar doe dat minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. Een niet of te laat geannuleerde afspraak wordt aan u doorberekend.